Jamaican Chicken, in a lovely whole wheat tortilla, with fresh lettuce and SALSAAAAAA!!! LOTS OF SALSAAAA!!!!
Deeeci sa incepem! Pui Jamaican sau Rhasta Chicken: Bait cu ulei de masline, sos de soia, cimbru, jalapeno tocat sau Bhut Jolokia (in cazul meu), piper rosu, otet balsamic (putin de marinata), usturoi si ceapa (eu folosesc sincer granule de usturoi si fulgi de ceapa – pt ca mi se par mai eficiente la marinata). 4-5 ore minim (preferabil peste seara – dar e dificil de programat pofta)…. grill de fonta incins nesimtit – si eu personal, la genul asta de pui – prefer sa-l fac capacit. 🙂 tine captive aromele si le “strecoara” in textura carnitei…. 🙂
Spor la bucatareala!
Bon appetit mes chere amis de Nutrigo.ro
P.S. nu toate retetele postate trebuie sa arate ca in cort fotografic cu nu stiu ce obiectiv… bucatareala sanatoasa si echilibrata face parte din viata de zi cu zi si la fel si pozele…
… iar daca pozele sunt prea prelucrate…. weeelll… tot ce vreau sa ilustrez este ca ideal este sa faceti ce spune nutritionistul – care si face ce spune… zi de zi![:]