fbpx
[:ro]

Astăzi ne “luăm” de cacao…Și pentru că este atât de cunoscută și răspândită ne trebuie informații de la surse respectabile, veritabile și credibile.

Așa că am preluat un set de studii făcute de Harvard(sper că vă încântă alegerea mea în materie de notorietate), între anii 2010-2011, 21 la număr, pe un eșantion de 2575 de participanți sub conducerea lui Eric L. Ding, PhD de la Harvard Medical School.

Rezultatele acestui studiu au fost prezentate, analizate și validate în cadrul Sesiunii științifice de la American Heart Association’s Nutrition, Physical Activity and Metabolism/Cardiovascular Disease Epidemiology and Prevention, intre 22-25 martie 2011 şi un studiu efectuat într-o ţară unde consumul de cacao este foarte frecvent: http://ugspace.ug.edu.gh/handle/123456789/5277

Rezultatele studiului:

  1. Scăderea tensiunii arteriale și îmbunătățirea sănătății vaselor de sânge

  2. Scăderea colesterolui rău LDL și creșterea celui bun HDL

  3. Prezența flavonoizilor ca antioxidanți asistă reducerea drastică a radicalor liberi

  4. Reglarea rezistenței la hormonul numit insulină eliberat de pancreas care se ocupă de controlul glucozei din sânge

  5. Scăderea nivelului de trigliceride în cadrul persoanelor obeze din studiu

  6. Excelente influențe la nivel psihic în rândul participanților la studiu.

www.facebook.com/nutrigo.ro – Postările nutri-științifice ale Nutriei.
http://www.nutrigo.ro/ TOATE articolele și rețetele Nutriei.
https://www.instagram.com/nutrigo.ionut.ignat/ Poze cu Nutria.
https://www.youtube.com/c/FunandfoodRo Vlogurile Live ale Nutriei.
https://www.facebook.com/groups/FunandFood.byNutriGo/ Grupul Nutriei.
https://fixlafix.com/author/ionutignat/ Nutria Fixistă.

Dacă vrei să lucrezi unu la unu, direct cu Nutria Ionut Ignat, pentru rezultate ultra-rapide, eficiente și definitive – ai detaliile despre consiliere aici – http://www.nutrigo.ro/consiliere-on-line/

Sună ACUM și programează prima consultație GRATUITĂ direct pe numărul Nutriei Ionut Ignat:
0040 787 801 939

Cacao[:en]Beneficiile consumului de cacao

Nu știu cât despre voi, dar câteodată se mai satură lumea de folclor… Elementul X e bun la aia, vindecă cealalată, previne foarte multe. De unde informațiile? Cum și în ce fel?

Astăzi ne “luăm” de cacao…Și pentru că este atât de cunoscută și răspândită ne trebuie informații de la surse respectabile, veritabile și credibile.

Așa că am preluat un set de studii făcute de Harvard(sper că vă încântă alegerea mea în materie de notorietate), între anii 2010-2011, 21 la număr, pe un eșantion de 2575 de participanți sub conducerea lui Eric L. Ding, PhD de la Harvard Medical School.

Rezultatele acestui studiu au fost prezentate, analizate și validate în cadrul Sesiunii științifice de la American Heart Association’s Nutrition, Physical Activity and Metabolism/Cardiovascular Disease Epidemiology and Prevention, intre 22-25 martie 2011.

Rezultatele studiului:

  1. Scăderea tensiunii arteriale și îmbunătățirea sănătății vaselor de sânge
  2. Scăderea colesterolui rău LDL și creșterea celui bun HDL
  3. Prezența flavonoizilor ca antioxidanți asistă reducerea drastică a radicalor liberi
  4. Reglarea rezistenței la hormonul numit insulină eliberat de pancreas care se ocupă de controlul glucozei din sânge
  5. Scăderea nivelului de trigliceride în cadrul persoanelor obeze din studiu
  6. Excelente influențe la nivel psihic în rândul participanților la studiu.

Cacao se găsește la magazinele certificate Nutrigo: Via Naturalia și Căsuța Naturii

Cacao Via Naturalia

Cacao la Căsuța Naturii[:]