fbpx

ATENȚIE!!! Pachetele pot fi achiziționate și în avans pt 2025. Întrucât atunci va fi deosebit de mare aglomerația și din experiență am foarte puține locuri spre deloc de oferit în ianuarie și februarie, puteți achiziționa un pachet în avans și să vă asigurați astfel locul. Din nefericire, pt a asigura succesul în lucrul cu fiecare client/pacient, NU POT lucra cu mai mult de 60 de persoane pe lună fie la abonament fie la pachete speciale! Așa că… ORICE DECIZIE LUAȚI – MULT SUCCES!

  1. Pachetul special de debut – cuprinde 3 luni lucrative 1la1, prin videocall individual în fiecare săptămână, cu jurnal alimentar, anamneză medicală și dietetică, prescripție și citire analize, recomandări nutriționale în patologii (boli și afecțiuni), tulburări și adicții alimentare, reglaje de somn, oboseală, asistență în revenirea libidoului, energie și FĂRĂ FOAME – timp în care reducem kg de adipocite progresiv.. Reducere față de abonament de 400 de lei! Click pe link pt plată și urmează pașii de mai jos! VERIFICĂ ÎNAINTE DE PLATĂ DISPONIBILITATEA DE LOCURI CU UN MESAJ PE WHATSAPP LA 0787 801 939 (Nutriționist Ionuț Ignat)

2. Pachet de fidelizare adresat clienților/pacienților existenți valabil pe 3 luni de 12 ședințe de 30 de min! (reducere de 300 de lei față de varianta cu abonament de mentenață) Click pe acest link pt plată și urmărește pașii de mai jos! VERIFICĂ PE WHATSAPP ÎNAINTE DE PLATĂ DISPONIBILITATEA DE LOCURI 0787 801 939  (Nutriționist Ionuț Ignat)

3. Dacă aveți mai mult de 20kg de dat jos, timpul este secretul și atunci vă recomand abonamentul anual, dar care vine și el cu o ofertă specială! A se verifica descrierea completă a abonamentului anual via nutrigo.ro/consiliere-on-line 

a. Dacă achitați integral abonamentul prețul este de 6000 de lei și lucrăm 1 an întreg! (click pe text pt plată sau mergeți pe nutrigo.ro/consiliere-on-line – dar nu înainte de a verifica disponibilitatea de locuri pe whatsapp sau email 0787 801 939 sau nutrigo@nutrigo.ro ) 

b. Dacă doriți achiziția în rate, vă pun la dispoziție un sistem simplu care să vă degreveze financiar, în rate egale în primele 6 luni de 1100 lei (click pe text sau mergeți pe nutrigo.ro/consiliere-on-line – dar nu înainte de verifica disponibilitatea de locuri via whatsapp 0787 801 939 sau nutrigo@nutrigo.ro)

ATENȚIE!!! Pachetele pot fi achiziționate și în avans pt 2025. Întrucât atunci va fi deosebit de mare aglomerația și din experiență am foarte puține locuri spre deloc de oferit în ianuarie și februarie, puteți achiziționa un pachet în avans și să vă asigurați astfel locul. Din nefericire, pt a asigura succesul în lucrul cu fiecare client/pacient, NU POT lucra cu mai mult de 60 de persoane pe lună fie la abonament fie la pachete speciale! Așa că… ORICE DECIZIE LUAȚI – MULT SUCCES!

*(pe abonament normal, pachetul de debut integral ar costa 2400 RON. Așa că, dacă dorești să prinzi mai multe consultații săptămânale – pune repejor click-ul pe link-ul de mai sus și hai la treabă serioasă!)

Abonamentele clasice sunt valabile aici: nutrigo.ro/consiliere-on-line Această pagină cuprinde doar ofertele speciale temporare!

Pachetul special cuprinde consultații săptămânale programate IMEDIAT de la achiziție care vizează remodelarea corporală prin scăderea exponențială a țesutului adipos și menținerea pe cât posibil a celui muscular, fără repercursiuni estetice. Programul cuprinde 3 etape:

1.Educația nutrițională inițială și determinarea ratei metabolice bazale, precum și a abordării strategiii de organizare a macro-nutrienților.

2. Accelerarea metabolică prin suplimentare specifică la nevoie (berberină, potasiu, taurină, D3, O3 etc) sau aplicarea uneltelor metabolice speciale (ciclizare carb, re-sensibilizare insulină, etc).

3. Reverse diet (întoarcerea caloriilor la mentenanță) înainte de debutul sărbătorilor pt a crea o homeostază specifică eventualului exces și a preveni rebound-ul de greutate!

Condiții speciale de achiziție a pachetului:

  • Pachetul este valabil pt achiziție DOAR cu pre-programare și aprobare dacă sunt locuri disponibile.
  • Numărul de locuri este LIMITAT… Înainte de plata pachetului confirmați via mesaj whatsapp sau email dacă mai sunt locuri disponibile. Programările la consultații se fac imediat ce plata este confirmată! (pe loc).
  • Pachetul nu se adresează patologiilor complexe! (bariatrie, oncologie – dar poate fi accesat de pacienți cu probleme mai “simple” pre-diabet sau hipotiroidie).
  • Preferabil se adresează clienților fără istoric medical specific, fără istoric dietetic cronic (recidive multiple, diete cucuiete de pe piață, plusuri/minusuri de 20kg pe an) și cu mai puțin de 15kg maxim de coborât până la greutatea normală pe IMC. (24-26 – consider eu, direct dependent de vârstă și masa musculară).
  • După încheierea programului, dacă clientul/pacientul dorește continuarea colaborării poate intra direct pe abonamentul de mentenanță lunară (600 de lei) pe perioadă nedefinită.
  • Ideal ar fi clientul/pacientul să aibă deja un spectru de analize general nu mai vechi de 1an (dacă nu le prescriem în prima lună să ne asigurăm că suntem sănătoși). Analizele NU sunt o condiție obligatorie de achiziție a programului… dar ar fi ideale! (în utopia mea de abordare nutrițională!)

Care este diferența între acest pachet și o abordare normală (cu excepția prețului!)??? Din cele 5 stagii ale acceptării în materie de schimbare a stilului alimentar definitiv, dăm skip la partea cu NEGOCIEREA și călcăm accelerația până la ACCEPTARE! Dacă mindsetul TĂU ca și client/pacient este prestabilit pe “HAI SĂ FACEM TREABĂ!” Atunci acest pachet este pt tine! NutriGo!!! Curăță elegat tot ce-ai pus în vacanță începând cu luna septembrie!

Whatsapp la 0787 801 939 (cea mai rapidă variantă) sau via nutrigo@nutrigo.ro (cu răspuns a 2-a zi)!

TE ROG NU PLĂTI până nu primești confimarea scrisă de la mine… că locurile se duc relativ repede! Mesaj mai întâi și răspund fff prompt!

Termenele și condițiile consultațiilor/abonamentelor/pachetelor:

Vă rog insistent să lecturați cu MULTĂ ATENȚIE sistemul meu de abordare în lucrul în privat (preferabil după cafea!). Eu practic alături de clienții/pacienții mei educația nutrițională – lucrăm cu jurnal alimentar, cu aplicație pe telefon, cântărirea alimentelor, repartiția macro-nutrienților (pe mese/zile/săptămâni/sezoane/dorințe) și MAI ALES facem consultații săptămânale prin videocall, în care dezbatem împreună, adaptăm și eficientizăm alimentația de la săptămână la săptămână în funcție de evoluție și preferințe. Ofer acces la TOATE informațiile necesare despre alimentație și le predau în particular individualizat și personalizat, cu răbdare și tact (cu umor uneori, chiar dacă al meu este mai spartan), indiferent de nivelul de cunoștințe al clientului – DAR necesită totuși și un efort conștient din partea persoanelor care doresc să lucreze cu mine. Prin această educație alimentară, transform fiecare client în propriul lui nutriționist, care poate folosi informația obținută astfel pentru TOT restul vieții lui (de la zile trișate și până la concedii all inclusive, de la obezitate morbidă până la ectomorfie, dar și de la Crăciun până la Paște :), fără a mai fi vreodată dependent de planuri alimentare prescrise sau de ajutorul meu (sau a altor colegi de breaslă din domeniul nutriției).

Împreună evaluăm rata metabolică, verificăm nivelul de calorii și învățăm să-l respectăm, după evoluăm la raportul de macro-nutrienți (proteine, carbohidrați și lipide) și la final mergem împreună și studiem și micro-nutrienții (vitamine, fibre, minerale, pre si pro biotice). NU AVEM UNELTE MAGICE!!! (dar promit să vă educ pentru a înțelege de ce nu funcționează!).

ORICE tip de abordare este admisă și vom lucra împreună cu ea – dar e bine de știut… NU avem nr de mese fix, ore fixe de masă sau alimente interzise! (da da, chiar și dulcele atât de blamat este admis cu măsură). Totul este permis și negociabil inclusiv alegerile personale de viață care pentru mine nu sunt supuse discriminării: vegan, vegetarian, post sau post intermitent, ketogenic sau ciclizare de carbi. Odată ce începem să lucrăm – discutăm și ne educăm la fiecare pas pentru a ne atinge target-ul într-un mod sănătos, echilibrat și fără excese … dar și fără interdicții sau obligații extreme!

Un prim lucru vă pot promite – NICIODATĂ în lucrul personalizat cu un nutriționist NU VEȚI FACE FOAMEA! Ba chiar, veți remarca pe parcursul colaborării că este diametral opusul! Un corp educat pentru a fi alimentat echilibrat știe exact când, ce și cât să mănânce fără să ajungă la foame! (foamea este instinctuală și duce inerent la excese și recidive!)

Al doilea lucru pe care vi-l promit este că nu va exista NICIODATĂ între noi blamare sau rușine. SUNTEM ÎMPREUNĂ pe acest drum și sunt direct responsabil să-l duc pe omul cu care lucrez până la capăt și împart vina cu el dacă nu reușim! AMÂNDOI – ÎMPREUNĂ – facem față la auto-blamare, amândoi găsim soluții să ne facem familia aliată și nu enabler, amândoi luptăm cu blamarea socială de diet-shaming – amândoi sărbătorim succesul și consolăm stagnările cu input motivațional!

ATENȚIE – TOATE serviciile mele de consiliere se defășoară exclusiv în mediul ON LINE și nu necesită nici o deplasare! Lucrez cu clienți și pacienți din toate colțurile lumii. Consultațiile se efectuează prin intermediul videocall via messenger, skype, whatsapp sau zoom, iar jurnalul alimentar și adaptările se efectuează prin intermediul unei aplicații pe telefon care calculează automat caloriile și macro-nutrienții în baza cantităților introduse cu rapoarte săptămânale expediate de mine în fiecare consultație. Pentru fiecare abonament ne vedem la ochișori MĂCAR odată pe săptămână pentru adaptări și explicații adiționale de eficientizare!

De asemeni, îmi rezerv dreptul exculsiv de a renunța la colaborările cu clienții care nu sunt complianți în timpul abonamentului, mai ales pe perioade prelungite de lucru! Și eu, ca și voi sunt motivat de rezultate… și le am 100% din cazurile unde sunt ascultat și sfaturile mele sunt urmate măcar 50%… DAR, sunt cazuri de excepție, unde problema ține de altă specialitate decât a mea și atunci – voi face trimitere în aceste cazuri excepționale către doamna mea, psiholog clinician specialist. (sau la orice alt specialist la alegere clientului/pacientului) pentru o abordare multidisciplinară sinergetică pentru reușita clientului/pacientului.

*Fiecare ședință de consiliere on line are ca rol principal INFORMAȚIA – mai precis explicațiile metabolice, anatomice și de funționabilitate a stilului de viață echilibrat și personalizat până la nivel celular – în așa fel încât – CLIENTUL – să înțeleagă, să învețe și să aplice pe viitor fiecare informație preluată pentru cazului lui specific:

** Vă rog să rețineți aspectul că acest cabinet de nutriție NU comercializează sau direcționează clienții către mlm-uri, pachete de detox sau clense, produse de slăbit de orice tip sau ceaiuri. Serviciile oferite sunt strict de informare și educare ce vizează schimbarea stilului de viață într-unul echilibrat și sănătos dpdv alimentar.